Airwheel A3

 1.999,00

Niet op voorraad

Snelheid: 16 km/h

Gewicht: 34 kg

Bereik: 35 km

Motor: 500 watt

Accu: 520 Wh

Wiel(en): 2


Specificaties

* Afhankelijk van het gewicht van de berijder, het terrein en de temperatuur

Uitverkocht

Browse Wishlist
Vergelijk
SKU: 3-664407-723428 Categorie:

Airwheel A3

De A3 is de eerste AirWheel met een zadel, je stapt er zo op en rijdt snel weg. Over de golfbaan, naar je werk, voor stadstours, op het strand of om je werk makkelijker te maken; de A3 gaat geen uitdaging uit de weg. Door de efficiënte elektromotor in de AirWheel A3 is het één van de milieuvriendelijkste manieren om korte afstanden snel en comfortabel te overbruggen. De AirWheel is elektrisch, duurzaam, heeft een groot bereik en is inklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen in de auto.

Makkelijke besturing

Je bestuurt de AirWheel met je lichaam: hoe verder je naar voren leunt, hoe harder je gaat. Dat maakt het besturen van de AirWheel A3 heel intuïtief zodat je er van jong tot oud mee overweg kan. Door de gyroscopen blijf je altijd in balans en kun je heerlijk zittend de file voorbij zoeven. Easy! Maak je geen zorgen over je evenwicht, de gyroscoop zorgt samen met de Fuzzy Logic software altijd voor de juiste balans. Zo kun je letterlijk alle kanten op zonder te vallen.

Makkelijk te leren

Het leren rijden op de Airwheel A3 is eenvoudig, binnen tien minuten heb je het onder de knie en zoef je heerlijk relaxed vooruit. Aan- en uitzetten van de ingebouwde startonderbreker gebeurt met de meegeleverde afstandsbediening.

Korte oplaadtijd

Op een laadbeurt van slechts 470 minuten (80% vol in 300 minuten) gaat de accu van de AirWheel A3 35 tot 40 kilometer mee. De Airwheel A3 weegt 34 kilo. Andersom kan hij wel 120 kilo dragen. Hij kan dus wel wat hebben.

Snelle levering

Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 geplaatst worden geven wij dezelfde dag nog met DHL mee en heb je de volgende dag in huis!