Airwheel X6 Music

 649,00

Op voorraad

Snelheid: 16 km/h

Gewicht: 12

Bereik: 18 km

Motor: 500 watt

Accu: 130 Wh

Wiel(en): 1 x

Oplaadtijd: wit


Specificaties

* Afhankelijk van het gewicht van de berijder, het terrein en de temperatuur

Vergelijk
SKU: 3-664375-185174 Categorie:

Airwheel X6 Music

Relaxed door een park zweven of stunten met je vrienden terwijl je met je vrije handen een flitsend filmpje maakt en ondertussen geniet van de muziek die je via je telefoon naar de twee Bass Engine speakers in je Airwheel X6 Music streamt.  Dat is genieten! Genieten van de vrijheid die je ervaart als je naar voren leunt en soepeltjes de krachtige 500 watt elektromotor aan het werk zet.

Fuzzy Logic software

Je lichaam is je stuur. Door lichtjes naar voren te leunen accelereert de AirWheel X6 Music tot wel 18 km/uur, remmen doe je door achterover te leunen. Easy! Maak je geen zorgen over je evenwicht, de gyroscoop zorgt samen met de Fuzzy Logic software altijd voor de juiste balans. Zo kun je letterlijk alle kanten op zonder te vallen. Eigenlijk Alsof je tegelijkertijd brommer rijdt, skiet en fietst.

Makkelijk te leren

Het leren rijden op de Airwheel X6 Music is eenvoudig, binnen een paar uurtjes heb je het onder de knie en zoef je heerlijk relaxed vooruit. De Airwheel X6 Music wordt standaard geleverd met een training belt een twee zijwietjes die je in een handomdraai op de voetsteunen kan bevestigen.

Krachtige accu

Op een laadbeurt van slechts 120 minuten (80% vol in 90 minuten) gaat de accu van de AirWheel X6 18 kilometer mee. De unicycle is makkelijk mee te nemen in bus of trein dankzij het handvat, de optionele bijpassende rugzak én het minimale gewicht van 11,5 kilo. Andersom kan de compacte eenwieler wel 120 kilo dragen. Hij kan dus wel wat hebben.

Snelle levering

Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 geplaatst worden geven wij dezelfde dag nog met DHL mee en heb je de volgende dag in huis!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Airwheel X6 Music”